Адреса:
Иван Милутиновиќ 14 Скопје 1000 Македонија
Телефон:
+389 (0)2 3296-700
Факс:
+389 (0)2 3296-745
http://www.hotelglam.com
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.